Klacht: Geen geld terug

op 05 oktober 2016 over Siebel juweliers in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,

Aan aantal dagen geleden dacht mijn vriend mij te kunnen verassen met een horloge. Deze heeft hij bij jullie filiaal in Zwolle gekocht. De verkoopster heeft hem geholpen met het uitzoeken. Eenmaal aan mij gegeven bleek het een horloge wat alles behalve mijn smaak is. Vandaag wilde ik deze retouneren en bleek dat je alleen een tegoedbon kan krijgen. Nu zit ik met een bon van €200 van een winkel waar ik nooit kom. Ik vind het erg vervelend dat het door de verkoper niet is gemeld aan mijn vriend dat je geen geld terug kan krijgen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg of een tegemoet koming daarvan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Siebel juweliers over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Siebel juweliers in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nadiamikhael