Klacht: Geen geld ontvangen van geretourneerde schoenen

op 30 april 2016 over PRO-schoenen in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23 april twee paar schoenen geretourneerd in de pro-shoes winkel op het leidseplein. Ik heb hiervan een bevestiging gekregen in de mail en van de jongeman die mij in de winkel hielp. Hij vertelde mij dat ik binnen 5 werkdagen mijn bedrag terug gestort moet krijgen op de rekening waar ik tevens ook mee betaald heb. Ik ben nu inmiddels een maand verder en heb meerdere mails naar de klantenservice hierover geschreven. Helaas nog geen reactie en het was ook geen klein bedrag. Het ging om een bedrag van 80 euro.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld zo snel mogelijk terugstort hebben op de rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PRO-schoenen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sadhana Shankar