Klacht: Geen gehoor en slechte matrassen

op 23 mei 2020 over BoschBedding in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere malen geprobeerd contact te maken geen reactie of gehoor!! 2 jaar geleden een bed gekocht bij Bosch bedding na een jaar het matras al doorgezakt nu een jaar later hetzelfde geval. Allebei klachten aan de rug wil nu gewoon goede matrassen en een topper erop maar krijg geen gehoor ik wil dat ze met een oplossing komen!!

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe matrassen krijg of een deel geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BoschBedding

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BoschBedding nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esmeraldawolff