Klacht: Geen gehoor

op 01 juli 2017 over Flash Gym in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb me 23-1-2017 aangemeld voor een jaarabonnement bij Flash Gym in ‘s-Hertogenbosch. De gastheer heeft meteen voorgesteld een jaarabonnement te nemen in plaats van een halfjaar abonnement wat tot een van de mogelijkheden behoorde. Na een maand kwam ik al achter dat het lichamelijk te zwaar was voor mij wegens chronische vermoeidheid en depressie. Na een uur te hebben gesport lig ik de rest van de dag op bed door uitputting. Na de sportschool hierover te hebben aangemaand binnen twee maanden, reageren ze niet. Ik heb al drie keer gemaild over de periode tot 1-7-2017, maar tevergeefs. Ik heb gevraagd om mijn abonnement op te zeggen, maar ook daar reageren ze niet op. Deze sportschool doet het alleen om het geld en komt niet met een oplossing. ik betaal nu 11x 24,95 te veel.

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn geweest als ik mijn abonnement met zes maanden al kon opzeggen wat ook mijn voorstel was in de mail. Nu dit niet mogelijk is wens ik dat dit met terugwerkende kracht gebeurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Flash Gym over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Anh Nguyen