Klacht: GEEN GEHOOR

op 15 september 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn klacht is dat ik al een week lang telefonisch contact probeer te leggen met van dijk maar dat ik tot op heden nog geen contact heb kunnen krijgen , om mijn probleem te kunnen oplossen , omdat ik tot 2 maal toe een half uur lang aan de telefoon heb gezeten zonder succes en al meerdere malen een e-mail heb verzonden met daarin het verzoek of ze een oplossing kunnen voor mijn probleem

Gewenste Oplossing:

als ik contact heb gehad met een van de medewerkers van
Van Dijk Educatie en ze mij hebben kunnen helpen met het oplossen van mijn probleem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van VanDijk

1 jaar geleden - Beste Abdel, Op dit moment is het heel druk in de telefoon, daarom wordt dit ook aangegeven als je naar ons belt. Graag willen wij jou helpen. Je kunt een mail sturen naar jdvries@vdcl.net. Ik zal deze mail dan persoonlijk behandelen. Met vriendelijke groet, Van Dijk Educatie Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 16 september 2016 om 15:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Abdel,

Op dit moment is het heel druk in de telefoon, daarom wordt dit ook aangegeven als je naar ons belt. Graag willen wij jou helpen.
Je kunt een mail sturen naar jdvries@vdcl.net. Ik zal deze mail dan persoonlijk behandelen.

Met vriendelijke groet,
Van Dijk Educatie
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Kelaaforniaa13