Klacht: Geen gebruik gemaakt van uw diensten, wil graag geld terug maar u bent gesloten?

op 16 oktober 2016 over huurbegeleiding.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 juli 2014 heb ik bij jullie het contract afgesloten. Ik heb bij jullie verder nooit een dienstverlening gehad of om gevraagd. Wel iedere maand netjes de 19,95 euro betaald. Nou wil ik graag mijn door jullie verschuldigd bedrag terug, maar jullie blijken opeens gesloten. Alsnog wil ik dit bedrag natuurlijk terug!
Ik hoop dat jullie dit netjes kunnen afhandelen.

Met vriendelijke groeten,
Kim ruytenburg

Gewenste Oplossing:

Graag het door u verschuldige bedrag terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar huurbegeleiding.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimruytenburgvisch