Klacht: maffia zijn ze echt…

op 26 juni 2017 over huurbegeleiding.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een tiijdje geleden had ik me ingeschreven op huurbegeleiding.n. dacht is huurwoningen maar waarschijnlijk is het niet???!!I omdaat ik beheerste toen de Ned taal niet zo goed ben ik akkoord gegaan en zo stond ik vast om effe de 478 euro over te maken?!!!met een uitzonderilijk een afkoop bedrag van 350 wat ik moet over maken….Deze regeling loop in mijn schuldseinering al .Deze week kreeg ik een andere brief van huurwoningen in nederland dat ik moet ook effe de 99,85 over te maken zonder enige intreres of enig hulp aangeboden…Maar mensen help!!zijn GELD niet zomaar papieren wat je zo makelijk kan verdienen ….

Gewenste Oplossing:

ik zou heel tevreden zijn als ik tenminste mijn geld terug zou krijgen met sorry aangeboden ...

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar huurbegeleiding.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mary-alex