Klacht: Geen enkele informatie over mijn bestelling

MarritNynke op 18 februari 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 3 feb iets besteld, mijn bestelling staat nogsteeds op ‘placed’ nieteens ‘accepted’. Het zou binnen 5-7 werkdagen geleverd worden, maar niks gehoord. Ik heb 3x een mail gestuurd, ik krijg alleen een automatische mail terug, geen enkele reactie. Ik kan geen telefoonnummer vinden en ben ten einde raad. Kan iemand me helpen?!

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn bestelling wordt geleverd en een persoon zijn excuses aanbied voor deze service en lege beloftes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarritNynke