Klacht: Geen een les gehad en 1784 euro betaald

op 22 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een pakket aangeschaft van 1784 euro in januari. Door corona crisis geen lessen kunnen volgen. Ondertussen contact gezocht via telefoon en mail. Tot op heden geen contact gehad. Ik heb mijn rijbewijs nodig voor werk en nu kan ik mijn rijbewijs niet halen. En ben ik bijna 1800 euro kwijt en geen een les er voor terug gekregen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag het hele bedrag terug van wat ik heb betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SabrinavD