Klacht: Geen duidelijk antwoord alleen algemene mailtjes

op 13 mei 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht naar Cuba zou 13 april vertrekken. Heb zelf uit moeten vinden dat mijn vlucht met air canada geannuleerd was. Eerst kreeg ik antwoord op mijn vraag via algemene mail met verzoek om pas te mailen als ik binnen 4 weken zou vertrekken. Week later nogmaals gemaild wederom algemene mail terug. Daar staat in ‘daar waar mogelijk’ volgt restitutie. Maar wat is ‘daar waar mogelijk?’ Inmiddels heb ik in 2 maanden tijd 4 mails verstuurd met verzoek om duidelijk antwoord. Heb nu het gevoel aan het lijntje te worden gehouden. Kan niet bij air canada terecht omdat ik via tussenpersoon heb geboekt dus die moeten het regelen. Op de site van air canada staat dat ze vouchers uitgeven. Echter van cheaptickets hoor ik maar niks.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik geld of een voucher krijg, dus duidelijkheid op korte termijn!

Alle klachten die gemeld zijn door CaraSem