Klacht: Geen coulance

op 09 februari 2017 over Arag in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door een zeer ingewikkeld arbeidsconflict was ik behoorlijk overspannen, en door omstandigheden moest er zeer snel gehandeld worden. Ik heb een buurtgenoot (een jurist) gevraagd om even te kijken naar een oplossing. Van het een kwam het ander en uiteindelijk is het zeer snel en naar wens opgelost. Ik kreeg echter door de vele uren die erin gestoken waren een rekening van ruim 2000,- euro. Ik heb er door mijn gemoedstoestand helemaal niet bij stil gestaan om de rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Ik heb echter na de rekening Arag verzocht om een coulance vergoeding, zij hebben tenslotte geen kosten hoeven maken (en ik denk dat bedrag nog aanzienlijk meer zou zijn als zij eraan te pas waren gekomen). Ik kreeg echter een zeer starre heer aan de telefoon die geen enkele tegemoetkoming wou geven omdat er gaan juridische procedure aan te pas was gekomen….

Gewenste Oplossing:

Als ik de helft van de kosten als coulance vergoed krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arag over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arag in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Dorien van den Elzen

8 maanden geleden - Fijn dat Arag het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed uitzoekt, want ik neem aan dat ze nu al 5 maanden bezig zijn met uitzoeken, omdat ze nog niets laten horen. Of ze vinden een klant niet belangrijk genoeg om de moeite te nemen een antwoord te sturen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dorien van den Elzen