Klacht: Geen correcte informatie in het rapport

op 02 januari 2020 over Bureau Jeugdzorg in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het rapport dat door  jeugdzorg is opgemaakt betreft mijn broertje staat vol leugens van zijn ex en haar familie wij als familie van mijn broertje zijn niet gehoord en daarnaast wordt ik ook in het raport genoemd zonder dat mij is gevraagd of de informatie klopt wat dus totaal niet klopt vind het niet terecht dat moeders leugens als waarheid worden gezien

Gewenste Oplossing:

Ben te vreden met de waarheid in rapporten dus zou het fijn vinden als er een rapport met de waarheid komt het huidige rapport zit vol leugens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Truth