Klacht: geen contactmogelijkheid met google over probleem

op 23 januari 2014 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer als ik mijn macbook open krijg ik een venster met melding dat er een nieuwe versie/update van picasa is. Ik kan hem instaleren of kiezen voor”later”. Ik heb de update inmiddels 1 keer geinstalleerd maar het venster popt nog steeds op bij iedere keer openen van mijn macbook. Ik heb geprobeerd op de site van google hulp te vinden. mijn hulpvraag staat nergens. Maar ik kan ook nergens een contact (mail)adres vinden. Dit vind ik kwalijk , het kost mij veel tijd, ik maak me zorgen over de veiligheid op mijn computer etc.

Gewenste Oplossing:

Een betere communicatiemogelijkheid en antwoord op mijn vraag " hoe kom ik af van deze melding en wat is de oorzaak/het probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door peeway