Klacht: Geen contact mee te krijgen

op 14 juli 2021 over 24/7 Discount in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanuit Jiggy ben ik, zonder akkoord, zo overgezet naar 24/7 discount. Uitbetaling is pas mogelijk vanaf 25 euro waarmee mijn gespaarde tegoed bij Jiggy volledig wegvalt. Acties worden nooit uitbetaald en alleen maar afgekeurd. Ik probeer al 3 maanden contact met ze te krijgen maar krijg geen enkele reactie. Ik zou 24/7 afraden en overstappen naar Geldrace en Euroclix die een ontzettend fijna werkwijzen én service bieden.

Gewenste Oplossing:

Uitbetaling van mijn huidige tegoed van 17,78 en verwijdering van mijn account

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 24/7 Discount

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 24/7 Discount nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nietvantoepassing123