Klacht: Geen contact

LyanB op 23 september 2022 over Schipholtickets.com in de categorie Internetshops - Algemeen, Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De vlucht van mijn heenweg is zover opgave van reden geannuleerd. Alternatief aangeboden waarvan ik gebruik wil maken. Geen bevestiging ontvangen van de wijziging en sindsdien ook geen contact meer. Ook wil ik een wijziging doorvoeren voor de bagage van de terugweg. Ik word doorgewezen naar de vliegmaatschappij. Bij hen krijg ik een melding dat de terugweg ook geannuleerd is. Schipholtickets.nl laat niks weten. Ik wil duidelijkheid. Gaan mijn vluchten door? En zo ja, wel ik bagage bijboeken. Je kunt ze alleen via de mail bereiken, maar krijgt dan geen reactie. Over een maand is mijn vlucht. Als het niet doorgaat wil ik graag nog iets anders kunnen regelen.

Gewenste Oplossing:
Tickets voor heen en terugreis helder en geregeld extra bagage terugreis. Duidelijkheid op korte termijn!

Extra informatie
Boekingsnr is 21137623

Gewenste Oplossing:

Tickets voor heen en terugreis helder en geregeld extra bagage terugreis. Duidelijkheid op korte termijn! (BINNEN EEN WEEK!)

Alle klachten die gemeld zijn door LyanB