Klacht: Geen contact

Ikwordtgekvandezerotsiteenhebveelspijtdathetbestaat op 21 februari 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan al meer dan twee dagen geen contact met Paypal krijgen betreffende een overzicht van mijn account. Inloggen gaat ook niet ondanks alle opties die er wordt gegeven en er wordt gewoon niet gecommuniceerd op geen enkele manier. Slechte ervaring met Paypal en zal dan ook zo snel mogelijk de rekening van de hand doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een bericht krijg dat ze wel bestaan en hun zaakjes weer op orde hebben en de mensen normaal terug berichten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikwordtgekvandezerotsiteenhebveelspijtdathetbestaat