Klacht: Geen bussen

op 17 juli 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou vandaag op klassen uitje gaan naar slagharen waarvoor ik optijd op school moest zijn in groningen dus ik zou expres een bus eerder nemen om er optijd te zijn maar die bus kwam niet dus bleef ik staan om een bus later te nemen die kwam ook niet toen de 3e bus van lijn 6 niet kwam ben ik maar naar huis gegaan want ik zou toch al te laat zijn op school en dus ben ik niet meegegaan naar slagharen waar ik wel voor betaald heb! De bustijden waren 7:31 7:41 en 7:53

Gewenste Oplossing:

ALS DE BUSSEN GEWOON OPTIJD KOMEN EN IK MIJN GELD TERUG KRIJG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jonas koenen