Klacht: geen bus verschenen

op 11 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 september zou er sprake zijn van vervangend busvervoer vanuit Gouda richting zoetermeer oost. De bus zou volgens planning om het half uur komen. Echter ik was daar net voor 8 uur, waarbij de bus zou komen om 7.59. Echter geen bus om 7.59, om 8.29 om 8.59. Pas om 9.15 werd een vervangende bus gecharterd richting ns stop op zoetermeer oost. Doordat de bus dus niet volgens schema was vertrokken ook op Zoetermeer Oost 20 minuten vertraging. Hierdoor heb ik m’n priveles niet kunnen halen, terwijl ik wel moest betalen. Dit heeft me € 45,- gekost. Derhalve leg ik deze claim neer bij de NS, en wil dat zij mij dit bedrag vergoeden. Tevens kon ik op de terugweg niet goed uitchecken, omdat de bus stopt buiten het station. Hierdoor heb ik teveel betaald voor de reis tussen Den Haag en Gouda.Ook dit geld wil ik graag terugontvangen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn gemaakte kosten vergoed zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 04 oktober 2016 om 11:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door mbase12