Klacht: Geen Bus

op 23 september 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren avond had ik perongelijk de 20:23 bus 17 van wolvega naar heerenveen gemist. Op 9292 en de bushalte stond er heel duidelijk dat er ook een 21:23 bus zou zijn. Ik heb van 20:45 tot 22:15 gewacht en er kwam geen bus. Door dit heb ik mijn laatste bus van Groningen naar Stadskanaal ook gemist en heb dus gisteren avond niet in mijn eigen bed kunnen slapen en vandag mijn werk moeten afzetten. Ik ben zeer teleurgesteld.

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding of andere oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KikiElize