Klacht: Geen briefje van 500 aannemen

op 30 juli 2017 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op zondag naar de Gamma hoofddorp gegaan om mijn bestelde deuren te gaan halen. Ze hebben mij gebeld dat ze er waren ze hebben dus mijn naw gegeven. Ook was ik bereid om mijn legitimatie te laten zien.
Ik moest iets meer dan 300 euro afrekenen. Ik kan begrijpen als je iets van 20 euro koop dat je geen 500 aanneemt. De klacht heb ik 4 weken geleden al naar de Gamma gestuurd ik heb helaas niets meer van ze vernomen. Ook omdat deze heer bij de Gamma vertelde dat het beleid van de Gamma is. de volgende dag moest ik nog wat hebben en vroeg dit aan de dame achter de kassa deze vertelde mij dat ze de 500 gewoon aan nemen.

Gewenste Oplossing:

Ten eerste dat ze mijn klacht serieus nemen, en het goed afhandelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door antjeswrt@gmail.com