Klacht: Geen bon

op 26 september 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zondag met de koopzondag een shirt broek en rok gekocht. Allemaal 1 voor 1 betaald. Shirt wou ik terug brengen maar toen ik thuis kwam zag ik geen bon van het shirt. Zara winkel gebeld. Ik ben niet goed geholpen het gaat om een shirt van 12,95. Klantvriendelijkheid een 0. Ze kan het nakijken maar ze doen geen moeite.

Gewenste Oplossing:

Nooit. 1 keer mijn hart gebroken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zara kleding