Klacht: geen bingokaarten ontvangen. Niet per post, niet via de mail

op 09 september 2018 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zie titel. Ik doe al meer dan 40 jaar mee aan deze loterijgoed doel. Naast koekjes en rituals nooit iets gewonnen. Nu zou ik wel graag ook bingokaarten ontvangen. Is niet gebeurd. Niet via de mail (elsvdp@ziggo.nl), noch via de post. Ik heb tegenwoordig nog maar 1 lot (vroeger toen mijn man nog leefde hadden we er 4) maar wil zelfs ook met 1 lot graag kaarten ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als ik bingokaarten ontvang per mail of per post

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Els Brouwer Schut-Van der Plasse