Klacht: Geen bezorging van de krant

op 04 juli 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend geen krant ontvangen. Als je belt krijgt je een computer aan de telefoon waar je kan aangeven dat je geen krant ontvangen hebt..ze verlengen dan je krant met 1 dag….lekker makkelijk….ik wil gewoon me krant lezen..vooral de maandag editie vol sport….en nee wil geen digitale krant…als dit iedere dag zo gaat ben ik gauw klaar met me proefabonnement…gr. edwin eschmeijer

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon de papieren krant in me bus krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eschmeijer