Klacht: geen bezorging

op 13 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 28 november 2017 heb ik een pakketje op boohoo besteld. Bij volg mijn pakketje op boohoo kon ik zien dat hij 9 december zou komen. Dit is alleen niet gebeurt. Nu heb ik DHL de bezorgservice gebeld en is mijn pakketje daar ook nooit binnengekomen

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg of het pakketje als nog krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lysannee