Klacht: geen bezorging

op 01 juni 2020 over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wacht sinds donderdag 14 mei op mijn pakket, zou eerst tussen 16;30 en 21;00 worden gebracht, vervolgens na 16;30 vervolgens krijg ik bericht dat het 2 uur vertraging heeft, en daarna een bericht dat niet meer lukt die dag en ik een nieuwe afspraak moet maken. Die stond vandaag tussen 16;30 en 21;00, krijg ik om 9;40 bericht dat hij langs is geweest! ik was gewoon thuis en heb niemand aan de deur gehad!

Gewenste Oplossing:

als het bedrijf zich aan de tijdafspraken houdt die het zelf aangeeft en niet te pas en te onpas langs komt bij mensen die een bepaalde tijd hebben aangegeven, en hiervoor rekening moeten houden met hun werk!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Reviva over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Bolo