Klacht: Geen bevestigingsmail WEL betaald

op 29 juni 2017 over River Island in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan bij River Island. Het geld is van mijn rekening af geschreven maar ik heb geen bevestiging gekregen dat de bestelling is binnen gekomen! Ook kan ik op mijn account van river island niet terug vinden dat ik iets besteld heb.. ik kan geen telefoon nummer terug vinden waar ik contact met ze kan op nemen.. erg vervelend dit! En aan de klachten te zien ben ik ook niet de enige! Ik hoop dat is opgelost word!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn bestelling heb! Of mijn geld terug heb op mijn rekening !

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over River Island

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over River Island nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L.Zinke