Klacht: Geen bevestiging van bestelling, wel geld kwijt

op 18 februari 2018 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs iets op wish besteld en heb hier netjes voor betaald, echter zag ik al direct dat mijn bestelling niet bij de bestelgeschiedenis stond en nogsteeds in mijn winkelwagen zat. Het geld wat ik hiervoor betaald heb is wel gewoon afgeschreven. Als ik Wish hierover mail sturen ze me een automatische mail waarin staat dat ik via mijn bestelgeschiedenis bij het betreffende product moet zijn. Aangezien de bestelling nooit bevestigd is, staat die ook niet bij de bestelgeschiedenis dus kan hier niks mee.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of producten alsnog toegestuurd krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angeloofboom