Klacht: Geen bevestiging aankoop, dus nu meerdere malen dezelfde aanbieding gekocht. Ik klik op iDeal en de afschrijving gaat af van mijn creditcard.

op 11 mei 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde mijn aankoop met iDeal betalen maar het werd afgeschreven van mijn creditcard. Blijkbaar staat mijn nr al in systeem. Het lijkt dus alsof iDeal niet werkt dus dan maar met mijn creditcard. Een druk op een toets en aankoop is al gedaan? Moet ik nergens bevestigen? Inmiddels heb ik de aankoop nu 2 x ontvangen. Niet nodig dus daar baal ik van. Ik zie ook niet hoe ik 1 x kan retourneren.

Gewenste Oplossing:

Ik wil 1 x de aankoop retourneren en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BLMK