Klacht: Geen bestelling ontvangen, geen geld retour

op 08 juli 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2,5 maand geleden artikelen besteld en betaald, nooit iets ontvangen. Diverse keren contact met betaalde klantenservice, geld zou teruggestort worden, nog steeds niets ontvangen. Mails blijven onbeantwoord, telefoon wordt automatisch opgenomen en vervolgens geen contact (wel belkosten steeds kwijt).
Echt waardeloos, voor mij nooit meer Perry sport.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J. van opdorp