Klacht: geen bestelling ontvangen

op 30 maart 2020 over SuperDrogist.com in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24 maart een bestelling gedaan 25 maart bericht gehad dat het verzonden was en 30 maart nog steets niets gekregen ik probeer er naar toe te bellen maar dan word de telefoon niet opgenomen ik vind het gewoon een grote oplichters praktijk om mensen op deze manier geld uit de zak te jagen

Gewenste Oplossing:

als de medicijnen geleverd worden die besteld zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SuperDrogist.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SuperDrogist.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cindy03091961