Klacht: Geen bestelling geplaatst maar wel een ordernummer via email gekregen!!!!

op 14 juli 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op de site gekeken via fb maar geen bestelling gedaan. Het gaat over vollere wimpers krijgen maar niet overgegaan om dit ook daadwerkelijk te willen kopen ik heb daar niet eens de financiën voor.Nu heb ik zojuist een email binnengekregen dat mijn bestelling geregistreerd is met een ordernummer?????

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer dit bedrijf deze onzin uit hun systeem haalt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erica Knijn