Klacht: Geen bericht gekregen over verhoging per 1 juli.

op 20 juli 2016 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Was erg boos hier over ,in het begin liep dat al niet goed,monteur die er geen verstand van heeft ik ben een leek hier ,over deed de tel het niet wel zelf bellen en niet gebeld worden ,dan nr behoud, vergeet het maar ook niet dan sinds de op eigen prepaids kaart bellen en chatten kpn niet thuis ,maar dat weten we nu wel .nu heet begrip heb ik voor u.maar u zit nog vast tot april ,anders 590eur betalen.zo werkt kpn en klantenservice. Klant is0122707753. Bvd

Gewenste Oplossing:

Als ik mag opzeggen na deze ellende. Dat zou gerecht zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bloem1234