Klacht: geen bereik

op 05 april 2013 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb mijn telefoon op laten halen voor reparatie maar die heb ik na een maand terug gehad omdat ze er alleen een nieuwe softwaer hadden op gegooit heb nu weer het zelfde probleen en zou graag willen dat hier wat aan gedaan gaat worden want ben egt boos zeggen dat alles het doet maar nee hoor nix doet het ik kan niet gebeld worden of zelf bellen

Gewenste Oplossing:

een andere telefoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Proassist

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Proassist nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door neusjuh delft