Klacht: Geen bereik

op 19 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou eind mei examen doen die was Geanuleerd ivm corona maatregel en nu ben ik al weken bezig met contact te krijgen met hun maar geen reactie op de mail en telefonisch kan ik ze niet bereiken. Nu heb ik vernomen van een andere gedupeerden Instucteur dat er financiële problemen zijn met iqdrive.
Ik wil examen doen kunnen jullie mij helpen anders wil ik geld terug.

Gewenste Oplossing:

Als er contact is geweest met IQ drive.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laila charaf