Klacht: Geen bereik

op 28 mei 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas heb ik heen bereik in Wapse Drente en in Paterswolde in Groningen en als derde deze A3 telefoon bevalt me niet in de winkel zeggen ze je hebt hem zelf uitgezocht dst is waar maar mn andere telefoon eas in het water gevallen dus moest dnel beslissen ook wilde ik mn abbonnement wel versndeten meer betalen maar stugheid troef. Het beteik op voornoemde plekken is heel irritant heb dasr verschillende klachten ovet ingediend maar geen begrip heb natuurlijk spojt dat ik mn abbonnement verlengt heb het bereik is sinds verlenging abbonnement en ander toestel

Gewenste Oplossing:

Als ik neteik heb en ander toestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Opdtje