Klacht: Geen behandeling voor dat geld 79,99

op 28 september 2017 over Emotion Beauty in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb Emotion Beauty benaderd voor een afspraak voor een behandeling van Groupon.Was voor dat de datum verlopen was.Keerg als antwoord dat zij niet meer voor dat geld de behandeling konden doen.Want de zaak was veranderd en nu zitten ze in amsterdam .heb het bij groupon gemeld .Het bedrijf zat eerst in Spechtstraat 11
Badhoevendorp.
Ik heb antwoord gekregen van Groupon onder restitutie no 52149023.
Ik betaal met american expres er staat nog niks terug gestord.
controlecode.42a7781e03
grouponcode 00101097su

Gewenste Oplossing:

Als het word afgehandeld en het geld op mijn rekening is terug gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Emotion Beauty over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door T.Aalbers