Klacht: Geen antwoord

op 14 augustus 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb diverse malen een klacht ingediend, maar niks gehoord. Het gaat om een foto album voucher die ik gekocht heb, maar ik kan niet het album maken wat ik zou willen. Ik heb ruim op tijd (binnen 14 dagen) contact met zowel het bedrijf als Groupon opgenomen om mijn voucher te annuleren en mijn geld terug te krijgen.

Een reactie blijft uit helaas.

Gewenste Oplossing:

Als mijn voucher geannuleerd wordt en ik mijn geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jeempieneetje