Klacht: Geen antwoord

Greet Hogervorst op 14 januari 2023 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ja er staat contact via tel. 0888248595 of [email protected] Nou per telefoon de hele dag krijg je geen contact, nog zoveel wachtenden voor je, weet je wat je alleen per telefoonkosten kwijt ben, terwijl je geen contact kunt krijgen. Per mail krijg je binnen 5 werkdagen antwoord, dus niet. Mijn klacht is ik heb nog steeds niet alles binnen van mijn order, terwijl dat wel moet zijn. Wel verzoek om te betalen extra kosten erbij dat ik nog niet betaald heb. Hoe lang duurt het dat ik een antwoord krijg?.

Gewenste Oplossing:

Dat ik een antwoord krijgt, en niet gemaand wordt te betalen

Beoordeling 4/10 star-2 (10)
Alle klachten die gemeld zijn door Greet Hogervorst