Klacht: Geen alternatief voor uitverkochte happy meals

op 19 juli 2012 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

30 juni j.l. gingen wij met onze twee kinderen naar de McDonald in Appingedam, ook Opa van 80 jaar ging voor het eerst mee.

Helaas de happy meals waren uitverkocht, kan gebeuren, ik heb gevraagd naar een alternatief, die konden ze mij niet bieden. ik heb gevraagd of ik de producten friet en hamburger en drinken dan kon krijgen voor de aanbiedingsprijs van onze voordeelbonnen maar helaas ook dit was niet mogelijk.

uiteindelijk alles los gekocht, en was bijna 10 euro duurder uit.
en aan de leuke voordeelbonnen ook geen plezier gehad. helaas.

Gewenste Oplossing:

Voor onze kinderen zou het geweldig zijn om alsnog een happy meal te krijgen, voor een happy prijsje.
voor hun was de teleurstelling het grootst.

Alle klachten die gemeld zijn door Jantina Werkman