Klacht: geen acceptatie mail over order

op 06 juli 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb afgelopen vrijdag een jurk gekocht bij boohoo. Nu heb ik nog steeds geen acceptatie mail gekregen met daarin dat mijn pakket onderweg is en hierbij mij track and trace nummer. Ik heb al tientallen mails gestuurd, maar krijg telkens een andere smoes, eerst bestond mijn account zogenaamd niet waar mee ik een bestelling had geplaatst en de andere keer was mijn adress niet het zelfde. Hoe gek is dat terwijl ik een kopie heb van mijn bank afschriften ?

Gewenste Oplossing:

een acceptatie mail met track en trace nummer. En deze week nog bezorgd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door djoymarkus