Klacht: Geen aanbod

op 10 mei 2017 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb me ingeschreven op de website zodat ik een woning kon vinden. Maar na het inschrijven bleek dat de site alleen maar advertenties van andere websites er op heeft staan. Dus als je in aanmerking wil komen voor een woning moet je weer bij die website ingeschreven staan. Dus nu ben ik voor niets 30 euro kwijt. Ik heb ze een paar keer gemaild hierover, maar ik krijg maar geen reactie terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik daadwerkelijk in aanmerking kan komen voor die woningen, zonder ook nog bij een andere website te hoeven in te schrijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dinagrigorjan