Klacht: Gebroken prothese voor de vierde maal in een jaar tijd

op 19 juli 2016 over Rierink Tandartsen in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is midden in de nacht. Morgen om 10 uur op het gemeentehuis zijn voor een bruiloft en dan breekt je gebit voor de tweede maal (op een andere plek ? Dat kan dus gewoon niet. En ondanks dat ik rierink de beste tandarts vind. Is dit zwaar K. De eerste keer belde k en ik zou terug gebeld worden ,is niet gebeurt. Helemaal niks noppes nada wat nu. De tandtechnieker is Velp werkt niet samen met rierink maar ik woon er wel naast. Ik kan het met mijn ook niet permitteren om zo af en toe eens gezellig ZONDER GEBIT TE KOMEN. IK WIL NU OOK SERIEUS DAT JULLIE ER IETS AAN DOEN DIT MAG GEWOON NIET GEBEUREN BEL ME ASJEBLIEFT MORGEN. MOET SNEL GEMAAKT. IK SCHAAM ME DOOD MVG Theo poulussen 0655811968

Gewenste Oplossing:

Als mijn ondergebit wer heel is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rierink Tandartsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rierink Tandartsen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Reerinkfan