Klacht: Gebogen iPhone 7 plus

op 21 april 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn 3 maanden oude iPhone 7 plus is gebogen op een of andere manier. Hier ben ik achter gekomen op jet zelfde moment dat het toestel heet werd aan de oplader. Het toestel werkt nu niet meer van Apple krijg ik echter te horen dat als een iPhone 7 buigt dat je eigen schuld is en dat daarom 400,- euro betaald moet worden om hem recht te maken. En dan is er nog niet eens bekend waarom het toestel kapot is gegaan

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een nieuwe iPhone 7 krijg want het is gewoon een gammel product wat de prijs totaal niet waard is

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DamianHollemans