Klacht: Gebistbehandeling niet vergoed

op 26 juli 2017 over Aegon in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nu al 6 jaar verzekerd met mijn hond bij de huisdierenverzekering van Aegon. Ik declareer zelden iets mijn hond is gezond. alleen zijn tanden waren rot er moesten 2 tanden getrokken worden.Dit koste 100 euro. De behandeling was echt noodzakelijk en ik krijg nu geen geld terug.Wat ik mij afvraag waarom ik dan verzekerd ben? Ik vind het ook erg duur geworden Aegon heeft de eigenrisico al opgeslagen van 35 euro naar 50 euro. En de maandelijkse rekening ook met 8 euro opgeslagen. Maar een behandeling die je hond echt nodig hebt vergoeden ze niet.ik ben hier best wel kwaad over.

Gewenste Oplossing:

Als ze de gebitsbehandeling vergoeden ik betaal toch niet voor niks aan de Eagon dierenverzekering.Ik heb deze verzekering via kruitvat online afgesloten

Alle klachten die gemeld zijn door Polisnummer eagon 710001379