Klacht: Gasbus portabel gasstove

op 09 juli 2012 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de Blokker aan de Keizerwaard koop ik regelmatig, en heb ik laast een home away portable gas stove gekocht. Tot nog toe heb ik geen gasbus voor dit product kunnen kopen. Zonder deze gasbus is dit natuurlijk een miskoop. Kunt u me vertellen wanneer deze gasbussen leverbaar zijn ? Indien Blokker ze niet kan leveren, waar kan ik ze dan kopen ? Blijven de gasbussen ook in de toekomst leverbaar ? Indien niet leverbaar, ga ik het apparaat maar terug brengen.

Behandeling klacht door Blokker….

Geachte heer
Hartelijk dank voor uw e-mail.
Indien u het onderstaande artikel bedoeld dan kunt u de gasbussen in een Blokkerfiliaal bestellen.

Mailtje meegenomen naar het filiaal en door de filiaalhoudster laten lezen, dez vertelde me dat het helemaal niet mogelijk is om deze bij Blokker te bestellen.
Ze heeft wel de moeite gedaan om ze rechtstreeks bij een leverancier te bestellen.

Een paar uur later zag ik ze bij de Action liggen, en nog goedkoper ook. Gemaild naar Blokker dat ze me op een dwaalspoor hebben gezet, en ik ze inmiddels bij de aktie heb gekocht.

Gewenste Oplossing:

Eerlijkheid, c.q. een oplossing door het hoofdkantoor zelf.
Ikzelf heb het nu gehad met de Blokker, ik kom er niet meer.

Alle klachten die gemeld zijn door edtax