Klacht: gas lekkage slecht bedden accomodatie niet schoon

op 07 oktober 2016 over Roompot in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb aangegeven dat de accommodatie niet schoon was de tafel plakte met de poten vast aan de grond. ook was er een gaslekkage gehele accommodatie hing een gas lucht maar volgens de beheerder van het park kon dit onmogelijk maar achteraf bleek dit wel zo te zijn er werd hier erg laconiek op gereageerd. ook waren de matrassen zo oud dat ik gewoon op de lattenbodem lag en hierdoor 2 dagen om kwart over 6 al op zat met barstende koppijn en mijn man ook slecht in orde was en nauwlijks geslapen had. al met al wat had een leuk weekend had moeten worden is een ware hel geworden

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden wanneer ik eventueel ergens bij een van jullie andere acoomodaties op texel een nieuw weekendje krijg aangeboden waar ik wel heerlijk kan genieten en tot rust kan komen waar wij zo erg aan toe zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Roompot over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Roompot in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Roompot een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Roompot

Heeft op 13 oktober 2016 om 16:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Gerardlohuis1964