Klacht: Garnier haarverf verkeerde kleur

op 06 augustus 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij wil ik graag een klacht indienen over de haarverf die ik gekocht heb. Op de verpakking stond een afbeelding van een vrouw met oranje achtige haren. De kleur werd beschreven als licht koper bruin. Ik verfde mijn haar zoals in de gebruiksaanwijzing beschreef. Mijn haarkleur voor het verven was erg weinig verschillend van kleur ten opzichte van de kleur die op de verpakking stond. Echter de kleur die er uit kwam was verbazingwekkend anders. Deze kleur lijkt veel meer op heel donkerbruin met een roze/rode gloed i.p.v. een licht bruin met een oranje gloed. Dit is dus totaal niet naar mijn wens en ook zeker niet waarvoor ik heb betaald. En juist omdat de kleur (veel) donkerder is geworden dan gepland zal het ook lastig worden om de kleur weer goed te krijgen door over te verven.

Gewenste Oplossing:

Het zou helpen als ik voldoende nieuwe haarverf heb om alsnog mijn haar naar de kleur te krijgen die ongeveer overeenkomt met de kleur op de verpakking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 08 november 2017 om 10:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Lisaverkeerdeverf