Klachten over Garcinia Cambogia support

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Garcinia Cambogia support zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Garcinia Cambogia support in de categorie Gezondheidswinkels

88 klachten gemeld
1.3 /10
57 stemmen
57

Tijdslijn

Eind december een bestelling geplaatst voor ene proefpakket Garcinia. Per mail en telefonisch direct proberen te zorgen dat er geen vervolg zendingen zouden komen. Helaas geen reacties. Nadat ik heel veel klachten en problemen las besloten om alles (binnen 14... Lees meer

Ik zit met een vervelend probleem en weet me zo 1 , 2, 3 niet wat ik nu moet doen. Puur uit nieuwsgierigheid heb ik mijn gegevens op een reclame advertentie in gevuld uit nieuwsgierigheid naar het product. Na meer informatie... Lees meer

Ik heb mijn pakket binnen 14 dagen aangetekend geretourneerd. Dit aangetoond bij het eerste incassoverzoek. Dossier zou gesloten worden, maar toch op 11 december een mail dat ik 256 euro moet betalen. Telefoonnummer bij dit bericht bestaat niet en 2... Lees meer

Garcinia Cambogia

Klacht van op 16 december 2017 over Garcinia Cambogia support in de categorie Gezondheidswinkels

Proefpakket en 1 volgzendig ontvangen. Deze heb ik in augustus betaald. In oktober een mail van incasso bedrijf Veenendaal. Meerdere keren telefonisch contact gehad en meerdere keren gemaild. Bewijs van betaling geleverd via de mail. Zaak afgehandeld in November. Nu... Lees meer

Helaas wordt er niet gereageerd op vragen als gevraagd wordt om bevestiging dat proefexemplaren en andere zendingen teruggestuurd zijn. Er wordt ook bij incassobureau van Park Incasso geen telefoon beantwoord. Op hun site heeft men een niet bestaande telefoonnummer staan. Dit... Lees meer

Ook een klacht n.a.v. een pakket toegestuurd. Uiteindelijk op 7-7-17 toch maar betaald om van het gezeur af te zijn. In een mail van 10-11-17 werd ik geïnformeerd, dat het dossier gesloten is. Dan op 11 dec volgt een gerechtelijke... Lees meer