Klacht: Garantie wordt niet afgegeven

op 26 mei 2020 over Siemens in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog geen 4 jaar terug een keuken gekocht met Siemens apparatuur, 4 stuks. In deze periode heb ik de afzuigkap geruild voor een ander merk. Nu is mijn vaatwasser stuk en zegt Siemens geen 5 jaar garantie te kunnen geven omdat er nu maar 3 apparaten van Siemens staan. Naar mijn mening gaat de garantie in op het moment van aanschaf en betalen, als ik in de tussentijd een apparaat wissel staat dat los van de garantie. Siemens ziet dit anders.

Ik heb gevraagd om uitleg bij de servicedienst van Siemens maar krijg al ruim een week geen reactie terug.

Sta ik in mijn recht? zo ja, wat kan ik doen?

Jeffrey Koch
Sonny Rollinsstraat 5
3543 GR Utrecht
06 4708 1987

Gewenste Oplossing:

Als gewoon de 5 jaar garantie afgegeven word waar ik volgens mij recht op heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Siemens

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Siemens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeffrey Koch