Klacht: Garantie accu

op 30 mei 2016 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

E-bike 2 jaar en 3 wk. Oud accu stuk. Antwoord fabriek geen garantie eigen fout door gebuik. Accu leeg 2/3 dg niet aan de opmader gelegd cellen stuk door dieptelading. Fiets dagelijks gebruikt en op tijd opgeladen. Hun woord tegen mijn woord. Zonder accu heb ik niets aan ene dure e- bike

Gewenste Oplossing:

Als de fabriek deels tegemoet komt bij aanschaf nieuwe accu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kanjers1